Webinar Beïnvloeden kun je leren

Meer grip op jezelf én anderen
Meld je aan om de opname van dit webinar te zien, opgenomen op 13 januari 2021 11:30

Registreer

Omschrijving

Hoe krijg je iets voor elkaar of verander je gedrag bij een ander: door beïnvloeding! Beinvloeden is meer dan alleen overtuigen, soms kan je mensen ook beïnvloeden door ze juist te betrekken of inspireren. Maar hoe doe je dat, kortom, hoe beïnvloed je op een effectieve manier?

Waar gaat het over?
Tijdens dit webinar gaan we inzoomen op het proces van beïnvloeding en hoe je gedrag van anderen effectief kan veranderen. In 30 minuten krijg je antwoord deze 3 vragen:

1. Welke beïnvloedingsstijlen kan ik gebruiken?
2. Hoe beïnvloed ik emotie en weerstand?
3. Hoe beïnvloed ik anderen vanuit mezelf?

Waarom kan ik dit webinar écht niet missen?
Aan het einde van dit webinar heb je meer kennis over verschillende aspecten van beïnvloeding, gefocust op het beïnvloeden van de ander. En niet te vergeten: je hebt aan het einde van het webinar praktische tools die je in kan zetten om anderen met je mee te krijgen.

Hoe ziet het webinar eruit?
Het webinar vindt live plaats en duurt in totaal een half uur. In dit half uur worden de bovenstaande drie punten besproken, elk ongeveer 10 minuten. Tussendoor heb je de kans om vragen te stellen, dit kan via de chat.

Wist je dat Learnit ook een twee-daagse training Beïnvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht aanbiedt? Klik hier voor meer informatie over onze training.

Inhoudsopgave

  • Welke beïnvloedingsstijlen kan ik gebruiken?
  • Hoe beïnvloed ik emotie en weerstand?
  • Hoe beïnvloed ik anderen van uit mezelf?

Registreer