Webinar Interactie met de Roos van Leary: verdieping!

Aanpak van de moeilijkere situaties
14 juli 2022 11:00 - 11:30 u

Registreer

Omschrijving

De basis van interactiemodel de Roos van Leary is je bekend en je werkt er af en toe ook al mee. Het gaat je goed af, maar je loopt soms tegen situaties aan, die zich niet zo één, twee, drie laten oplossen. Je bent toe aan een volgende stap.

Waar gaat het over?
In dit gratis webinar ‘Interactie met de Roos van Leary: verdieping’ gaan we ervan uit, dat je het model al kent. We focussen daarom nu op de aanpak bij moeilijkere situaties, de soms weerbarstige praktijk, waar we allemaal regelmatig mee te maken krijgen. We kijken naar mogelijke strategieën, de mindset die je daarvoor nodig hebt en valkuilen. 

Waarom kan ik dit webinar écht niet missen?
Interactie, we doen het de hele dag. En hoe bewust je je ook bent van actie en reactie, soms zijn er reacties van anderen, maar ook van jezelf, die je niet hebt zien aankomen. Of er is een bepaald gedrag dat heel erg in je allergie zit. Kun je dan toch gelijk doen wat nodig is? En wat doe je als je eerste gedragskeuze niet werkt? Kortom, wil je nog meer invloed op het verloop én het resultaat van je gesprekken? Volg dan dit webinar!

Inhoudsopgave

  • Aanpak bij moeilijkere situaties
  • De benodigde mindset
  • Mogelijke valkuilen

Registreer