Webinar Projectmanagement volgens PRINCE2

  •   Meld je aan om de opname van dit webinar te zien, opgenomen op 30 januari 2020 11:30

Registreer

Omschrijving

Of je nu bij de overheid of in het bedrijfsleven werkt, je ziet dat verandering een steeds grotere rol gaat spelen in het werk van mensen. Grote veranderingen in onze samenleving worden projectmatig aangepakt. Projecten gaan dus een steeds grotere rol spelen in jouw werk als professional. Jezelf de vraag stellen hoe goed jij kunt meespelen in het spel dat projectmanagement heet, is dus geen luxe maar dat wordt steeds meer noodzaak. 

PRINCE2 is een van de bekendste projectmanagementmethodes in de westerse wereld. De methode is beproefd in de praktijk, maar tegelijkertijd zijn er veel vooroordelen en misverstanden over de methode. De meeste daarvan komen voort uit een gebrek aan kennis over de methode en het onvermogen de methode te vertalen naar de eigen projectsituatie. 

In dit webinar bekijken we de vier hoofdelementen van de methode, we lichten die toe en staan stil bij de waarde van de methode voor jou, je organisatie en het vermogen om effectief te kunnen veranderen in een wereld waarin slechts één zekerheid is: de continue verandering.

 

Inhoudsopgave

  • Kan jouw organisatie effectief veranderen?
  • PRINCE2: wat is het en hoe helpt het je?
  • Voordelen van geïntegreerde managementaanpak voor organisatieveranderingen
  • Hoe draagt dit alles bij aan jouw professionele ontwikkeling en carrière?

Registreer