Webinar Gele kaart voor sociale afstand

  •   6 oktober 2020 14:30 - 16:00

Registreer

Omschrijving

Wat kan sport toch spannend en dynamisch, maar onzeker zijn! Voor je het weet kun je buitenspel gezet worden, bijvoorbeeld door een crisis!


R92 heeft i.v.m. de Corona-crisis het congres

'Rode kaart voor buitenspel'

van 6 oktober 2020 verplaatst naar dinsdag 5 oktober 2021!


In de aanloop van het congres, organiseren wij twee trainingsrondes in de vorm van webinars. Boeiende sprekers die ook op het congres van zich zullen doen horen, hebben al toegezegd een aandeel in de webinars te leveren. De inhoud van het programma van het eerste webinar volgt op een later tijdstip.

Op 6 oktober 2020 vindt van 14:30 uur tot 16:00 uur het eerste webinar plaats waarvan de titel luidt:

"Gele kaart voor sociale afstand"

Sprekers zijn Eric Schoenmakers en Irene van de Giessen. Zij zullen het thema sociale afstand tegen het licht van de actualiteit houden. Eric Schoenmakers is onderzoeker bij Fontys Hogescholen. Zijn belangrijkste onderzoeksthema betreft 'eenzaamheid' en hoe we daar als samenleving en individuen mee omgaan.

Irene van de Giessen is consulent, directeur van Stichting HerstelTalent. Zij vraagt zich af of de 'community-vorming' voorkomt dat mensen buitenspel raken of wellicht nieuwe kansen geeft om in het spel te komen. Daarnaast zal er een workshop zijn door Ton Verspoor, algemeen manager bij Enik Recovery College.

 

Kosten

De deelnemerskosten zijn € 25,- per Webinar.

De kosten voor het Webinar krijgt u in mindering op de prijs voor het congres op 5 oktober 2021 wanneer u daarvoor t.z.t. inschrijft.

Registreer