Webinar Meer resultaat uit je verkoopgesprek

Het gemakkelijker voeren van een zakelijk gesprek.   •   Meld je aan om de opname van dit webinar te zien, opgenomen op 11 september 2018 13:30

Registreer

Omschrijving

Verkoopgesprekken voeren is niet altijd even makkelijk of leuk: soms loopt een gesprek niet zo lekker. Goed nieuws: met een aantal handige technieken kom je al snel een heel eind. Als jij nog makkelijker verkoopgesprekken wilt voeren en met meer resultaat, doe dan mee aan dit webinar.

Je leert met welke vragen je de klant sneller zover krijgt dat hij zaken met je wil doen. Zodat je meer klanten kunt bedienen en meer omzet gaat realiseren. Er is veel interactie tijdens dit webinar, je kunt gelijk oefenen. Zo levert je volgende verkoopgesprek gelijk meer op! 

Wil je bekend raken met de mogelijkheden van verkoopgesprekken of wil je meer technieken beheersen? Dan is dit webinar, naast de cursus Sales: verkopen met resultaat! van Learnit Training, een ware toevoeging.

Dit webinar is met name geschikt voor mensen die producten of diensten verkopen in de zakelijke markt en iets minder geschikt voor verkopen in de consumentenmarkt

Inhoudsopgave:

  • -

Registreer