Webinar Houd de regie in je gesprek met behulp van de Roos van Leary!


8 februari 2022 11:00 - 11:30 u

Registreer

Omschrijving

Gesprekken voeren, we doen het de hele dag. Soms voelt een gesprek goed, soms minder. Soms bereiken we een goed resultaat, soms niet. Is dat allemaal toeval? Voelt een gesprek alleen goed als we het goed met iemand kunnen vinden? Bereiken we alleen een resultaat als de ander toevallig doet wat we willen? Dat zou jammer zijn. Het is toch veel efficiënter en veel fijner als we er bij elk gesprek zelf voor kunnen zorgen dat we een goede sfeer neerzetten en het gewenste resultaat bereiken? Nou, dan heb ik goed nieuws voor je, want dat kan gewoon.

Waar gaat het over?
In dit webinar gaan we aan de slag met een beproefd en succesvol interactiemodel, de Roos van Leary. Een model dat je helpt om een succesvol gesprek te voeren. Dat kun je doen door van te voren een specifieke aanpak te kiezen, maar je kunt ook in een gesprek nog bijsturen als het niet loopt zoals je verwacht. In 1 seconde kun je een gesprek een andere richting op laten gaan, jouw richting. Hoe fijn is dat! In dit gratis webinar laat ik je in een half uurtje zien hoe je dat kunt aanpakken.

Waarom kan ik dit webinar echt niet missen?
De wereld lijkt wel steeds sneller om zijn as te draaien. Krijgen we nog af en toe tijd om adem te halen? Tja, alleen als we daar zelf voor zorgen! En daar kan de roos van Leary bij helpen. Want je gesprekken gaan sneller en zijn succesvoller als je de roos erbij gebruikt. Ook digitaal! Wat je nodig hebt is kennis van het model en bewuste inzet in de praktijk. En daarmee helpt dit webinar je op weg.

 

Inhoudsopgave

  • Hoe werkt de roos van Leary?
  • Wat heb je ervoor nodig?
  • De moeite waard? Jazeker!
  • Tijd voor actie

Registreer